ЗА ВИТА ВЕТ

30 години јубилеј

Од своите почетоци пред цели 30 години, нашата компанија работи напорно да им ја даде целата моќ на ветеринарните доктори, фармерите и сопствениците на миленици на своите пациенти и животни да им овозможат здрав и квалитетен живот.

Искусниот и амбициозен тим на Вита-Вет одбира и доставува квалитетни решенија за сите проблеми на нашите клиенти.

Застапници на најдобрите светски брендови на ветеринарни лекови, храна, суплементи и додатоци.

Продолжуваме и понатаму да се трудиме нивото на соработката да го подигнеме на уште повисоко скалило преку совети и корисни програми кои ќе Ви бидат постојано на рaсполагање.. Нашиот стручен тим е секогаш отворен за директна соработка, консултација и помошта која Ви е потребна.

НАЈПОПУЛАРНО

Нашите доверливи партнери